Website voor de trekzakclub

Mister J en mijn schoonzus zitten bij de trekzakclub. Dit doen ze al een aantal jaren en ze spelen inmiddels een leuk deuntje.

Schoonzus zit in het bestuur van de club en vorig jaar opperde ze het idee om een nieuwe website te lanceren. De bestaande website  was een beetje uit de tijd geraakt er moest een frisse look komen.

Omdat ze wel wist dat ik wel eens bezig ben met dat soort dingen vroeg ze aan mij of ik zin had om dat te doen.

Het leek me heel leuk om dit te gaan doen en zo zijn schoonzus en ik begonnen met het bedenken over hoe het er uit moest komen te zien en wat er allemaal op moest komen te staan.

De template had ik al snel gevonden en toen bezig met de inhoud. Er waren nogal wat wensen en soms ging het ook niet helemaal goed. De ene keer was er met mijn laptop geen land te bezeilen en de andere keer zag het er op de laptop mooi uit maar was het geen gezicht op de mobiel.

De muziekbibliotheek was ook een dingetje. Deze is alleen toegankelijk voor leden en er staan een paar honderd pdf files op. Dat was dus wel wat werk met uploaden en op de pagina zetten. En schoonzus bleef maar pdf files sturen. haha De teller staat op dit moment op 2708 hits dus niet slecht.

Inmiddels staat de site een paar maanden online en de leden van de trekzakclub zijn er heel enthousiast over dus ik mag trots zijn op mijn werk.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *