Website buurtvereniging

Wij wonen in een leuke buurt en hebben  een leuke buurtvereniging. Toen we hier net woonden kenden we eigenlijk niemand maar voor mister J zijn werk zijn we naar Joure verhuisd.

Ik heb me toen aangemeld voor de buurtvereniging waar ze iemand vroegen die de Flap Uit – het boekje voor leden –   toen die nog maandelijks verscheen tijdens het seizoen.

Al met al heb ik 25 jaar in het bestuur van de buurtvereniging gezeten en verschillende functies bekleed.

Ik werd op een gegeven moment gevraagd om een website te maken voor de vereniging en dat heb ik gedaan. Toen deed ik dat nog in dreamweaver en toen hij klaar was vond ik hem best mooi.

Echter binnen een paar jaar kwamen we erachter dat er toch wat dingen waren die niet lekker liepen op de site dus er werd gekeken of er een nieuwe site kon komen.

Met behulp van Madelèn Essens van webpassie hebben we toen een hele mooie website in wordpress gemaakt. Van haar heb ik heel wat geleerd over wordpress en het werken ermee.

Inmiddels zit ik niet meer in het bestuur en wordt de website door iemand anders beheerd. Er zijn inmiddels wat aanpassingen gedaan, maar uiteindelijk is de basis door mij gelegd. De website van buurtvereniging westermeer kun hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *