Privacy verklaring

  Ook voor bloggers blijkt een privacyverklaring nodig. Omdat ik met mijn website bepaalde persoonsgegevens verzamel, heb ik een privacyverklaring gemaakt.  Deze persoonsgegevens worden alleen verwerkt voor het doel waarvoor ze verstrekt zijn en overeenkomstig met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Heb je vragen? Stel ze gerust, via doetyspoor@spoord.nl

Contactgegevens

doetyspoor@spoord.nl
Doety Spoor

Verwerking persoonsgegevens

De blog spoord ontvangt GEEN persoonsgegevens van lezers middels Google Analytics. Via het dashboard van wordpress kan ik onder andere bekijken hoeveel lezers mijn blog bezoeken, hoeveel procent er uit welk land van de wereld komt, hoeveel procent welke browser gebruikt en welke berichten ze lezen. Deze informatie gebruik ik om het bezoek- en klikgedrag op spoord in kaart te brengen. Met deze informatie kan ik mijn blog verder optimaliseren. Ik zie hierbij geen persoonsgegevens.

Reacties achterlaten onder een bericht

Onder blogberichten op spoord.nl   bestaat de mogelijkheid een reactie te plaatsen. De inhoud van deze reactie wordt beschikbaar voor alle lezers van het artikel en blijft online staan.

Opslag persoonsgegevens

Ik verzamel geen gegevens van mijn blogbezoekers en spoord.nl heeft ook niet de intentie gegevens te verzamelen van blogbezoekers.
Als je denkt dat er zonder toestemming toch persoonlijke gegevens zijn verzameld, neem dan contact op met mij via doetyspoor@spoord.nl  dan kan ik de informatie verwijderen.

Bewaartermijn

spoord.nl bewaart reacties onder blogberichten voor de duur van de plaatsing van berichten die online staan.
Maar je bent vrij om je eigen reactie weer te verwijderen als je dit wilt.

Cookies

Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schijf van de computer wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan weer naar deze website teruggestuurd worden, wanneer je de site opnieuw bezoekt. Ik krijg hieruit geen informatie, dit gaat volledig buiten mij om. Bovendien wordt er bij opening van de site elke keer een melding gegeven van cookies.

Social media knoppen 

Op spoord.nl staan social media buttons. Door deze buttons kan je artikelen delen op een social media platform.  De meeste social media kanalen werken met cookies. Ik heb geen invloed op hoe zij de cookies plaatsen. Lees de privacy verklaringen van de betreffende social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

Cookies uitschakelen en verwijderen 

Je kunt cookies uitschakelen en verwijderen via je browserinstellingen. In de help-functie van je browser kun je vinden hoe je dit moet doen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de privacywet? Op de website Autoriteitpersoonsgegevens kun je dat vinden