----- Kerstkrans – spoord

Kerstkrans

Posted on december 2, 2019 by spoord

Ik was bij een leuke, goedkope winkel en zag kunst kerstboompjes. Daar wou ik wel iets leuks mee doen en nam een aantal van de boompjes mee. Ze waren er met witte sneeuw erop en met gouden glitters.

Ik had al  bedacht dat ik dit jaar voor de kerst weer een grote krans wou maken. De krans zelf heb ik al wat jaren en probeer hem ieder jaar weer anders op te maken. We hebben hem ook al eens binnen gehad met allemaal ballen en lichtjes erin.

Maar dit jaar de voordeurkrans dus. Eerst de boompjes allemaal ontdoen van hun staander – een houten schijfje – die ik natuurlijk bewaar, want je weet maar nooit ;-))

Binnen no time zat mijn hele tafel en ikzelf onder de glitters. Ik wou het een beetje rustig houden dus wat dennenappels erbij en ik had nog een lichtsnoer op batterijen van belletjes.

Toen kwam ik erachter dat ik een tijdje geleden al kerstklokken had gekocht en die pasten ook mooi in het geheel. Hier en daar nog wat kleine witte kerstballetjes en de krans was naar mijn zin. Snel aan de voordeur dus.

No Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer verhalen
Zoals jullie weten naai ik tassen van vilt en leer. Daar heb je een goede naaimachine voor nodig.…
X