----- Nieuwe Naaimachine – spoord

Nieuwe Naaimachine

Posted on januari 31, 2020 by spoord

Zoals jullie weten naai ik tassen van vilt en leer. Daar heb je een goede naaimachine voor nodig. Ik had al jaren een huis, tuin en keuken machine voor kleine dingen te naaien maar die trok het niet. Een tijd geleden besloten we een gebruikte pfaff machine te kopen. Goede machine, maar na een uurtje naaien – wat zo om is – gaf hij de brui eraan. Hij begon te lussen met de onderdraad of de bovendraad brak constant en dan ben ik niet te genieten ;-)). Hij stond dus al weer een tijdje te verstoffen.

Ik ben momenteel helemaal in to the mosterdkleur en wou toch een nieuwe mosterdkleurige tas van vilt maken. Binnen een half uur was ik er klaar mee!!! Met de naaimachine dus! Mister J kwam thuis uit z’n werk en aangezien hij heel erg handig is zou hij het voor mij proberen. Helaas ook hij kon mijn machientje niet meer goed werkend krijgen.

In eerste instantie besloten we om de machine na te laten kijken. We hadden een adres gevonden van iemand in de buurt die naaimachines repareerde maar hij verkocht ook nieuwe. Ja en als je dan zo’n nieuwe machine in de winkel ziet staan begin je toch wel wat te kwijlen eh……….te twijfelen. Dus de knoop maar doorhakken en een nieuwe naaimachine gekocht waar ik dan ook de rest van mijn leven mee kan doen.

Het is weer een pfaff geworden met het originele IDT™ systeem – Ingebouwd Dubbel Transport van PFAFF. Echt geschikt voor het zware werk.

No Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer verhalen
Ik was bij mijn pedicure en die had een prachtige groene kleur op de muur. Ze wonen nog…
X