----- Alle bullen verzamelen – spoord

Alle bullen verzamelen

Posted on september 17, 2019 by spoord

Op facebook zijn we lid van een club met liefhebbers en fokkers van bullmastiff honden. Er staan elke dag leuke foto’s of filmpjes op van deze prachtige honden. Ook kun je een vraag stellen over je bullmastiff of over goede fokkers.

Een tijdje terug stond er een berichtje op over een wandeling in een natuurgebied bij Apeldoorn. De honden mochten daar los lopen en dat is natuurlijk het mooiste wat er is.  Het leek ons leuk om te gaan en gisteren was het zo ver. Het weer was prachtig – de zon scheen – en rond 12 uur had iedereen zich verzameld op het leesten, een prachtig natuurgebied vlakbij Apeldoorn.

Er waren 10 bullmastiffs waarvan 8 reuen en 2 teefjes. Na kennisgemaakt te hebben met de eigenaars en de honden gingen we het bos in.  Apart is dat de honden allemaal dezelfde gekke eigenschappen hebben maar toch allemaal verschillend zijn.  Toen de honden los mochten gingen ze helemaal los. Geweldig en heel rustig er was geen enkel gegrom oid naar elkaar en ook geen geblaf want dat doen bullmastiffs heel weinig.

Een uur heerlijk gelopen en alle honden vonden het prachtig. Soms was het even zoeken naar een hond maar die was snel weer terecht.

Na een uur wandelen werden de honden wel moe en wij hadden allemaal wel zin in koffie dus op naar de kiosk en aan de koffie met appeltaart of warme chocolademelk met slagroom. Heerlijk!

Een geslaagde middag en zeker voor herhaling vatbaar. Solo?   Die hebben we niet meer gehoord de rest van de dag.

No Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer verhalen
Omdat wij Spoor van achternaam heten leek het me leuk om de muur in de hal te beplakken…
X