Wij zijn allemaal gek op pasta en eten dit zeker 1 keer in de week. Dit kan spaghetti zijn, lasagne, macaroni, pappardelle, fettucine en fucilli. Wist je trouwen dat er wel 40 verschillende soorten pasta zijn? Meestal eten we dat met een saus op basis van tomaten. Deze spaghetti met garnalen heeft door de boursin die je gebruikt een romiger saus.
Spaghetti met garnalen
4
servings10
minutes20
minutesIngredients
400 gram spaghetti
olijfolie
500 gram grote garnalen
2 lenteuitjes in ringetjes
4 tomaten in blokjes
2 kuipjes boursin (knoflook)
1 zakje rucola
balsamico dressing
Directions
- Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Verwarm wat olijfolie in een wok en roerbak hierin de garnalen ca. 2 minuten. Voeg na 1 minuut de lente-uitjes toe. Breng op smaak met peper en zout. Voeg vervolgens de tomatenblokjes toe. Doe nu Boursin Cuisine erbij en laat het ca. 2 minuten zachtjes pruttelen.
Was ondertussen de sla en breng deze op smaak met balsamico dressing
Meng de spaghetti door de garnalensaus. Verdeel de spaghetti over diepe borden en geef de rucolasalade er apart bij.

Doety is eigenaar van Spoord.nl, dapper achter haar laptop met koffie en een sigaret. Soms impulsief in het echte leven. Een creatieve georganiseerde chaoot met een man, 2 jongens – die altijd om haar moeten lachen – een bullmastiff, 3 katten en een e-bike.
Doety is CEO en allround manager bij de Spoor Company en werkt daarnaast als vrijwilliger.