Taco’s staan al lange tijd bij ons op het menu. Ik hou van de tacoschelpen maar de mannen hebben liever wraps. De bereiding is hetzelfde dus de ene keer maak ik het met wraps en de andere keer met tacoschelpen.
Het mooie is dat je de wraps aan kunt passen aan je eigen smaak. Heb je liever kip dan gebruik je dat in plaats van gehakt. Je kunt ook paprika of puntpaprika toevoegen. Gebruik je fantasie!
Tacowraps
4
servings15
minutes20
minutesIngredients
8 tortilla wraps
350 gram rundergehakt
2 uien gesnipperd
zakje tacokruiden
blikje kidneybonen
blikje mais (crispy)
Extraijsbergsla (fijngesneden)
taco salsa (potje mild)
geraspte kaas
tomaten in blokjes
Directions
- Rul het gehakt
- Voeg de gesnipperde ui toe en bak mee
- Voeg de tacokruiden toe en 100 ml. water. Laat zachtjes pruttelen zodat vocht verdampt
- Spoel de kidneybonen en de mais af en doe bij het gehaktmengsel
- Snijd de sla in fijne en de tomaten in blokjes
- Doe de tortilla wraps even in de magnetron ( zie aanwijzing op verpakking)
- Vul je tortilla met ijsbergsla, gehaktmengsel, tomaatblokjes, salsa en geraspte kaas naar je eigen smaak. Doe de vulling in het midden van de wrap zodat je hem kunt oprollen.
Doety is eigenaar van Spoord.nl, dapper achter haar laptop met koffie en een sigaret. Soms impulsief in het echte leven. Een creatieve georganiseerde chaoot met een man, 2 jongens – die altijd om haar moeten lachen – een bullmastiff, 3 katten en een e-bike.
Doety is CEO en allround manager bij de Spoor Company en werkt daarnaast als vrijwilliger.