----- Tacowraps – spoord

Tacowraps

Posted on maart 10, 2023 by spoord

Taco’s staan al lange tijd bij ons op het menu. Ik hou van de tacoschelpen maar de mannen hebben liever wraps. De bereiding is hetzelfde dus de ene keer maak ik het met wraps en de andere keer met tacoschelpen.

Het mooie is dat je de wraps aan kunt passen aan je eigen smaak. Heb je liever kip dan gebruik je dat in plaats van gehakt. Je kunt ook paprika of puntpaprika toevoegen. Gebruik je fantasie!

Tacowraps

Servings

4

servings
Prep time

15

minutes
Cooking time

20

minutes

Ingredients

  • 8 tortilla wraps

  • 350 gram rundergehakt

  • 2 uien gesnipperd

  • zakje tacokruiden

  • blikje kidneybonen

  • blikje mais (crispy)

    Extra

  • ijsbergsla (fijngesneden)

  • taco salsa (potje mild)

  • geraspte kaas

  • tomaten in blokjes

Directions

  • Rul het gehakt
  • Voeg de gesnipperde ui toe en bak mee
  • Voeg de tacokruiden toe en 100 ml. water. Laat zachtjes pruttelen zodat vocht verdampt
  • Spoel de kidneybonen en de mais af en doe bij het gehaktmengsel
  • Snijd de sla in fijne en de tomaten in blokjes
  • Doe de tortilla wraps even in de magnetron ( zie aanwijzing op verpakking)
  • Vul je tortilla met ijsbergsla, gehaktmengsel, tomaatblokjes, salsa en geraspte kaas naar je eigen smaak. Doe de vulling in het midden van de wrap zodat je hem kunt oprollen.
Meer verhalen
Op instagram kom je allemaal leuke diy's tegen en deze vond ik echt geweldig. Snel naar de ACtion…
X