Ik zag ze wel eens in de supermarkt liggen en ze zijn heerlijk! Alleen………best wel duur. Ik had al eens om het recept gezocht maar kon het niet vinden. Totdat ik ergens anders om zocht en het zomaar tegen kwam. Grappig! Bij deze dus en heerlijk bij een kopje soep of bij de borrel, borrelplank het maakt niet uit wat je ermee doet. Nou ja opeten :-p
Sneetje tarte flambee
4
servings10
minutes15
minutesIngredients
4 sneetjes wit casinobrood
200 gram creme fraiche
100 gram rauwe ham in stukjes
50 ml room
1/2 ui gesnipperd
150 gram geraspte kaas
verse bieslook in ringetjes
Directions
- Snijd de korsten van de sneetjes witbrood af en rol ze voorzichtig met een deegroller plat. Zo kunnen ze alvast op de bakplaat worden gelegd.
- Doe dan de crème fraîche, rauwe ham, room, uitjes en kaas in een kom en vermeng de ingrediënten tot een crème.
- Deze verspreid je over de sneetjes brood, die je dan 15 minuten bij 200 °C in de oven bakt. Tot slot garneer je de sneetjes met wat bieslook.
Recipe Video
Notes

Doety is eigenaar van Spoord.nl, dapper achter haar laptop met koffie en een sigaret. Soms impulsief in het echte leven. Een creatieve georganiseerde chaoot met een man, 2 jongens – die altijd om haar moeten lachen – een bullmastiff, 3 katten en een e-bike.
Doety is CEO en allround manager bij de Spoor Company en werkt daarnaast als vrijwilliger.