----- Hotdog in bladerdeeg – spoord

Hotdog in bladerdeeg

Posted on februari 18, 2021 by spoord

Een lekkere snack die ook nog eens heel snel klaar is.

Je kunt hem als lunch eten maar ook s’ avonds en dan bijvoorbeeld in stukjes snijden.

Hotdog in bladerdeeg

Hotdog in bladerdeeg

Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

20

minutes

Ingredients

  • roomboter bladerdeeg

  • 4 frankfurters worsten

  • handvol geraspte kaas

  • 1 ui in halve ringen

  • ketchup

  • mosterd

  • koffiemelk

Directions

  • Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat het bladerdeeg ontdooien.
    Bekleed een bakblik met bakpapier en leg de plakjes bladerdeeg erop. Verdeel over elk plakje bladerdeeg wat geraspte kaas, een streep ketchup, mosterd, ui en leg de worst erbovenop.
    Bestrijk de rand van het bladerdeeg met wat koffiemelk en rol de worst en vulling zo strak mogelijk op in het bladerdeeg. Druk de rand lichtjes aan.
    Leg de hotdog broodjes met naadkant naar beneden op het bakblik. Kerf de bovenkant van het bladerdeeg met een mes diagonaal in.
    Bestrijk de bovenkant met wat koffiemelk en bak de broodjes 15 tot 20 minuten in de oven, of totdat de bovenkant goudbruin is.

No Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk!
Al een aantal weken hadden de verschillende weerprofesoren het over…
Cresta Posts Box by CP
X