Sinds we de gasbarbecue hebben, hebben we al heel wat uitgeprobeerd. Het een nog lekkerder dan het andere en soms valt het wat tegen. Maar….. mijn absolute favoriet is cajungarnalen.
Cajun garnalen
4
servings10
minutes40
minutesHeerlijke pittige garnalen
Ingredients
2 doosjes wokgarnalen
150 gram roomboter
3 eetl. cajunkruiden
1 eetl. chilisaus
3 teentjes knoflook geperst
Directions
- Ontdooi de garnalen.
Laat de boter zachtjes smelten met de cajunkruiden, de chilisaus en de knoflook.
Giet de helft van de boter in een kommetje. Rijg de garnalen aan een lange prikker
en smeer royaal in met de boter.
Gril de garnalen 6 a 7 minuten op de bbq. Keer regelmatig om. Dien de garnalen op met een frisse salade, het stokbrood en de boter uit het kommetje. Dip de stokbrood in de
boter. Heerlijk!!!!!
Doety is eigenaar van Spoord.nl, dapper achter haar laptop met koffie en een sigaret. Soms impulsief in het echte leven. Een creatieve georganiseerde chaoot met een man, 2 jongens – die altijd om haar moeten lachen – een bullmastiff, 3 katten en een e-bike.
Doety is CEO en allround manager bij de Spoor Company en werkt daarnaast als vrijwilliger.
No Comments